Welke pellets gebruiken voor mijn pelletkachel.

02-09-2022

Het gebruik van juiste pellets is belangrijk voor een goede werking en een lange levensduur van uw pelletkachel. In de volgende link treft u nuttige tips voor de aanschaf van juiste pellets: https://nordicfire.nl/informatie/extra-informatie-pelletkachels/pellets-informatie-over-de-juiste-pellets-voor-uw-kachel

 

Overschakeling van arm gas naar rijk gas

04-08-2022

Wij krijgen steeds vaker de vraag of onze gashaarden aangepast dienen te worden zodra er een overschakeling plaatsvindt van arm naar rijk gas. Dit is niet het geval. U kunt uw haard gewoon blijven gebruiken. U kunt wel bij het eerstvolgende onderhoud vragen aan de technieker om de gasdruk te meten, zodat dit op langere termijn ook zeker in orde is.

lees meer
 

Onderhoud pelletkachels en gashaarden

29-04-2022

Wegens drukte hebben wij het onderhoud aan onze kachels uitbesteed. Voor gaskachels kunt u contact opnemen met Ronny: ronny.vosch@telenet.be of Benny: benny_vanengeland@hotmail.com. Voor pelletkachels kunt u contact opnemen met Benny: benny_vanengeland@hotmail.com. Voor storingen kunt u voorlopig nog contact opnemen met ons, via mail of telefoon.